top of page

Särav suvemeik - Rose Gold glämm


Kauaoodatud suvi on lõpuks täies hoos ning käes on mõnus sumedate suveõhtute, seikluste ja festivalide aeg.

Inspireerituna kõigest sellest tegime ühe suviselt värvilise fotosessiooni, kus mujal kui suvepealinnas Pärnus.

Fotosessiooniks tegin modell Cerstynile tavapärasest natuke julgema jumestuse,

märksõnaks: tiny bit of grunge mixed with rose gold glam.

Fotosessiooni taustaseina kinkisid meile Pärnu andekad tänavakunstnikud oma ülimalt omanäolise ja värvikireva loominguga.

Looki saavutamiseks kasutasin oma absoluutlemmikuid, samas katsetasin ka äsja soetatud uusi jumestustooteid, mis sama kiiresti ♡lemmiku♡ tiitli pälvisid.

Meigipõhi:

Colueur Caramel makeup base with organic almond oil niisutav meigialuskreem

Couleur Caramel compact foundation stick jumestuskreemipulk

Couleur Caramel blush powder põsepuna

Couleur Caramel contouring trio särakreeme

Ontic minerals mineraalne jumestuspuuder

Silmad:

Lily Lolo eyeprimer duo

Ja minu absoluutne lemmik meikikinnitussprei on Lily Lolo makeup mist.

Aga uutest ♡lemmikutest♡ ka lähemalt juttu:

Ma olin juba mõnda aega huvitatud Makeup Revolutioni toodete proovimisest, sest nende tooted on kõik cruelty free ja enamus ka vegan. Kuna Eestist neid ei olnud kuskilt saada, siis nii ta edasi lükkuski.

Kuni ma avastasin* sellise kodumaise e-poe nagu Seele.ee - ehk Eesti esimene drugstore.

*Mainin kohe siinkohal ka ära, et selles jumestuses kasutatud Makeup Revolutioni tooted soetasin ma omale ise ja see postitus ei ole seega sponsitud. Jagan vaid oma head kogemust!

Makeup Revolutioni puhul on tegemist Briti brändiga ja nagu eelnevalt mainisin, ei katseta nad oma tooteid väljatöötades loomade peal ning enamik nende tootevalikust on vegan. Neil on 28 aastane kogemus jumestustoodete loomisel, mis on kvaliteetsed ent samal ajal ka taskukohased.

Makeup Revolution I♡Chocolate Rose Gold palette - tegemist on ühe trendikates toonides lauvärvipaletiga. Sisaldab see kokku 16 tugevalt pigmenteeritud tooni, millest 8 on matid. Ideaalne kooslus, et saavutada kaunis suvine silmameik.

Makeup Revolution The One Contour Stick - kontuurimispulk, mida saab kasutada nii kuivalt kui märjalt, et saavutada veelgi pehmem tulemus. Mis minule selle toote puhul eriti meeldib, on selle loomulik toon. Tihti on kontuurpulgad oranžika alatooniga, aga The One Contour Stick on kauni pähkelpruuni alatooniga.

#ProArtist HD Finish Powder - nagu nimigi ütleb on see jumestuse viimistlemiseks mõeldud puuder. Tekstuurilt imepeene ja kerge puuder jätab naha katsudes siidiselt pehmeks. Kasutasin seda puudrit modellil silmade all, et vältida meigipõhja kogunemist miimikakortsukestesse ning t-tsoonis, et vältida jumestuskreemi "ujumist" ja rasuseks muutumist.

(NB! HD puuder ei ole mõeldud kasutamiseks välguga pildistamisel!)

Enne ja pärast:

Enne
Pärast

Foto, jumestus ja soeng: Helena Sammelsoo

Väärib ära mainimist, et Cerstyn katsetas omal nahal ka meigi vastupidavust ning jumestus püsis ta näol tervelt kolm päeva ning meigieemaldusvahendiga oli seda ilma tugevalt nühkimata sellegipoolest kerge eemaldada.

*(See info muidugi kuulub rubriiki, ärge seda kodus järele proovige! Soovitan alati õhtul enne magamaminekut jumestuse siiski nahalt vastava puhastusvaehendiga eemaldada)

Kellel nüüd tuli tuju katsetada suvistemas toonides jumestust ja soovib suveüritustel särada, siis kõiki neid eelmainitud Makeup Revolutioni tooteid saab soetada Seele.ee e-poest või nende Laagri Maksimarketis asuvast poest kohapealt.

bottom of page