top of page

Noora | beebi pildistamine

Milline väike kullatükk!?!

Imearmas beebitüdruk Noora käis emme-issiga nautimas oma elu kõige esimest modellikogemust ja selle tulemusel lõime nende perele imearmsad mälestused, mida elulõpuni kalliks pidada!

beebifotograaf

Vastsündinud beebiga stuudiosse tulles ootab Sind ees hubane stuudio - soe ja turvaline paik, kus nautida kõige esimesi mälestusi oma uuest imest.


Sa ei pea millegi pärast muretsema, sest fotograaf hoolitseb, et kõik sujuks nii hästi kui vähegi võimalik! Fotograaf sätib paika ruumi õige temperatuuri, valgused, fototehnika, hoolitseb, et beebile kõik vajalik oleks olemas, puhas ja valmis.

Sa ei pea muretsema isegi, mida endale selga panna, sest stuudiogarderoobis on hea valik kauneid kleite, mis mugavad ning võimaldavad ka titat imetada. Teiste pereliikmete riietamiseks saadab fotograaf sulle ettevalmistuste tegemiseks põhjaliku info enne pildistama tulekut.


Stuudios olles riietab, sätib ja poseerib teie väikest rõõmurulli fotograaf ise - selleks, et teie saaksite seda kogemust nautida ja selles hetkes tõeliselt kohal olla!

fotograaf

vastsündinud beebi

beebi pildistamine

vastsündinu fotosessioon

beebi pildid

Oled südamest oodatud oma värske imelise imega tema elu esimesele fotosessioonile!

bottom of page