top of page

5 lihtsat sammu, kuidas endale ise fotosessiooniks (kuumavaba) volüümikas soeng teha


Naised, nüüd on aeg end õide lüüa! Käes on suviste ürituste ning kaunite fotosessioonide aeg!





Koostöös juuksur Mariniga panime teile kirja ühe lihtsa retsepti, kuidas ise kodus saavutada kuumavabad naiselikult volüümikad lokid, millega särad igal üritusel ja pildistamisel!




Kuidas saavutada Marini stiilis kohev lokisoeng?


1. - pese pea enne soovitud soengut eelmisel õhtul ja lase juustel kindlasti ära kuivada.

2. - soeta endale juuretõstja (ehk minikrepitangid)! Kuivanud juuksejuured krepita terve pea ulatuses õhukeste salkudena ära. Nii saad eriti volüümikad ja kohevad juuksed.

3. - keera terveks ööks endale pähe õhuke rätik, hommikumantli vöö vms. Selleks aseta rätiku keskkoht endale pealaele ning keeruta juuksed salkhaaval ümber rätiku/vöö. Mida peenemaid salke keerutad, seda peenemad on lokid ja vastupidi, mida paksemaid salke võtad, seda lainelisemad tulevad lokid. Otstest kinnita juuksed ja vöö/rätik juuksekummiga.


4. - järgmine hommik haruta juuksed lahti ja kammi läbi või tõmba sõrmedega laiali. Kammi seni kaua kuniks oled saavutanud piisavalt suured lokid. Nii saad eriti volüümikad lokid.


5. - soovi korral fikseeri juukselakiga, aga siinkohal soovitab juuksur Marin pigem kergemaid lakke, et vältida juuste muutumist liikumatuks "kiivriks"









Ja voilaa!!! Mõnus kuumavaba, juuksesõbralik ja mega ilus lokisoeng ongi olemas!

*Kindlasti võiksid enne pildistamist kodus eelnevalt ka läbi proovida selle protsessi.





Armas naine!


Kui sa tunned end enesekindlalt, siis sa ka näed välja enesekindel!


Enesekindel ja naiselik naine särab igal üritusel ja fotosessioonil!




Üks parimaid viise, kuidas enda enesekindlust ja enesehinnangut tõsta on tulla ühele kaunilt naiselikule portree sessioonile!

Üheskoos jäädvustame Sinu ilu mälestusteks!

bottom of page